Gjenferd eller sjeledeler?

posted in: Gjenferd, Sjeledeler | 0

I motsetning til det mange tror, er uønskede energier i din bolig ikke alltid spøkelser eller gjenferd. Det kan like godt være energier (sjeledeler) fra personer som fortsatt lever, men som har avgitt et sjelefragment.

shutterstock_237835642

Ved husrens, hvor man jobber med spøkelser eller gjenferd, jobber man for at de skal gå over på den andre siden. En forholdvis enkel jobb. Når det gjelder sjeledeler, jobber man for at sjeledelen skal finne sin vei tilbake til den sjelen den har forlatt. Det kan godt være at sjeledelen ikke vil tilbake, dersom eieren ikke klarer å ivareta den. Det er med andre ord en langt vanskeligere jobb å få disse sjeledelene tilbakeført. En slik sjeledel kan ikke fjernes med makt, da det vil kunne påføre den mye større skade enn det den allerede er påført da den forlot eieren. Som sjaman er man vant med å jobbe med sjeledeler og forstå deres behov, krav, frykt, misnøye, og hvordan man skal hjelpe dem slik at balanse gjenskapes, sjelen får fred, og boligen også kommer i balanse.

Har du uønskede energier hjemme hos deg? Benytt deg av vår husrens, hvor vi fjerner både gjenferd og sjeledeler på avveie. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *