Sitater: Oktober

posted in: Sitater | 0

Hver uke deler vi et nytt sitat på Facebook og Instagram, som er ment til å inspirere, oppmuntre og validere følelsene en har i hverdagen. Ofte føler man seg ikke bra nok, utslitt, at man ikke vil få noe til, og noen ganger trenger man bare en påminnelse om at man skaper sin egen lykke, at det er lov å føle seg nede, eller at man er på rett spor. På slutten av hver måned vil disse sitatene bli samlet i et blogginnlegg, og dette er sitatene fra oktober.

13. oktober

sitat-om-tilgivelse-forgive-others-not-because-they-deserve-forgiveness-but-because-you-deserve-peace-forgiveness-quote

18. oktober

healing-sitat-om-motgang-healing-quote

24. oktober

sitat-om-a-vaere-sterk-strength-quote-about-believing-belief-quote

28. oktober

sitat-om-a-vaere-sterk-strength-quote-strong-quote-motivation-quote-sitat-motivasjon

Husk at våre tjenester som healing, fjernhealing, sjelehenting, fjerning av forbannelser og kanalisering, kan bidra til at du får en bedre hverdag, og vil kunne fjerne problemer som tynger deg ned, og stjeler din energi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *