Fra energi til informasjon

posted in: Awareness, Medium | 0

Dette innlegget kommer til å handle om energi, og hvordan kroppen og sjelen samhandler. Når man har et innblikk i dette vil man ha en bedre forståelse av hvordan spådamer og andre klarsynte får sin informasjon.

Rundt kroppen har vi 3 energilag, som kalles auraen. Noen mener den er delt inn i flere lag – ikke uenig i det, men vi vil kun beskjeftige oss med de tre hovedlagene, og i denne omgang med det første. Det første laget er det basale lag, som er det energilaget vi referer til når vi snakker om magefølelsen. Dette laget inneholder informasjon om alt vi har vært og alt vi kan bli. Altså alt fra tidligere liv og alt som er mulig i dette liv. Det er her de fleste synske henter sin informasjon.

Du kan selv trene opp din magefølelse eller intuisjon ved å meditere. Meditasjon gir stillhet i sinnet og dermed bli du mer lydhør overfor magefølelsen og/eller intuisjonen. Dette betyr at du i mye større grad vet hvilken vei du skal følge for å ha det best mulig. Mange som vokser opp med god intuisjon, blir av og til skremt av bilder eller annen informasjon som de tar inn. Det viktigste er å vite at det er normalt – alle har evnen, men noen av oss er mer lydhøre for informasjonen enn andre. Akkurat som noen er flinkere til språk, matte eller et håndverk. Aksepter dine evner, og du vil oppdage at andre ser og hører de samme tingene som du gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *