Sitater: Vinter

posted in: Sitater | 0

Våren er tidlig ute og vinteren har flydd forbi. Blant nye kunder, hverdagens distraksjoner og flytting av lokaler, har vi delt sitater. Under vinterens mørke dager kan en påminnelse om å ta vare på seg selv utgjøre en forskjell. Man kan nemlig få til akkurat det man ønsker, og akkurat det kan være lett å glemme. Sett én fot foran den andre, og begynn å gå i retningen mot det du vil nå. Husk å ta noen pust i bakken på veien, og ikke glem å gjøre tingene som gjør deg lykkelig. Er du usikker på din retning, kan vi hjelpe deg gjennom vår kanaliseringstjeneste.

Sitatene fra oktober finner du her, og novembers sitater finner du her.

3. desember

20. desember

20. januar

27. januar

17. februar

26. februar


Følg Awareness – Sjelens Verden på Facebook for ukentlige sitater og oppdateringer.

Oversikt over alle våre tjenester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *