Hvordan jobber klarsynte?

posted in: Awareness, Medium | 0

Kroppen vår består av molekyler som svinger med en bestemt frekvens. Det basale energilaget svinger på en litt høyere frekvens enn kroppens frekvens. Når den synske/klarsynte leser din data som ligger lagret i dette energilaget, så finjusterer hun/han seg inn på den frekvensen som du bærer med deg i det basale energilaget. Dette foregår akkurat slik som når man stiller på en radiofrekvens. De har altså ikke noen heksekunst, men den klarsynte har spesialisert seg på energifrekvenser.

Les mer om det basale energilaget

Noen ser tydelige bilder, andre hører informasjonen, og andre igjen bare får en klar følelse på at slik og slik er det. Noen mottar også informasjon i en kombinasjon av disse, og ingen av disse tilnærmingsmåtene er mer korrekt eller bedre enn andre. Det handler rett og slett om hvordan man mottar informasjonen som er tilgjengelig.

Det kan sammenlignes det med at noen fortrekker å ta inn TV via parabol eller via kabel. En synsk eller klarsynt person kan ha medfødte evner, og med det menes at man fra barn har vært bevisst på denne frekvensen/informasjon. Noen vokser opp i familier hvor man har flere klarsynte, og dermed fått støtte. Noen har blitt så skremt av denne informasjon at man rett og slett har lukket igjen for den, og først åpner opp for informasjonen man mottar senere i livet. Andre åpner først opp etter å ha opplevd traumer i livet. Intet av dette er feil eller galt, men det er klart at den som har trent et langt liv har fått mer trening. Det betyr likevel ikke at vedkommende ser mer enn den som åpner opp sent for sine evner. Det som derimot er feil, er å tro at du ingen evner har, men det er kun du som kan bestemme om dine evner skal brukes eller ikke.

Jeg bruker mine evner etter flere tiår med trening, og vil gjerne hjelpe andre gjennom våre tjenester.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *