Man trenger ingen spesielle kunnskaper for å ha kontakt med de døde. Kun et åpent sinn. Sjelene fra den ikke-fysiske verden er alltid høflige. De kommer med en kulde eller med en lett berøring. Man vet umiddelbart at de er der. Det er ikke mulig å overse.

Sjelene har alltid et budskap til sine kjære. Dette er svært sterkt og vakkert for de som opplever det. Budskapet er ofte i form av en veiledning – en forklaring til den som er mottaker. Man kan kontakte dem, men like ofte er det de som ønsker kontakt med oss.

Min første bevisste kontakt med en sjel fra den ikke-fysiske siden var for 20 år siden. Jeg sov, og en hånd trykket meg på skulderen. Jeg våknet, men så først ingen – for så til min overraskelse å se en slektning stå ved fotenden av sengen min. ”Jeg har det godt der jeg er,” var budskapet. Mannen hadde dødd samme kveld. Han var ung. Den beskjeden gjorde det lettere for de etterlatte.

Nylig var jeg på en alternativmesse, hvor der ble holdt en sesjon i storsamling. Jeg var ikke på denne sesjonen, men satt fire etasjer over i meditasjon. Plutselig så jeg en kø av sjeler som ønsket kontakt. ”Dere er i feil etasje. Det er ikke her.” forsøkte jeg. «Nei, nei. Vi ønsker kontakt med personer i dette rommet.» Jeg ba sjelene ta direkte kontakt med den enkelte. «Det har vi forsøkt, men de lytter ikke,» var svaret. «Prøv å kontakte dem på en annen måte. Til slutt vil de forstå,» svarte jeg. Det aksepterte de og dro.

Sjelen vår bør behandles med respekt. Hvis vi forsto det mens vi var i ”fysisk-levende-live” ville vi tatt mye større hensyn til våre følelser (det vil si sjelen vår). Følelsene følger sjelen – ikke kroppen. Hvis de fleste av valgene våre i livet ble gjort ut i fra hvilken grad av glede de kan gi oss – ville livene våre blitt svært annerledes.

Trenger du hjelp av et medium?

Du kan bestille time til personlig oppmøte, men dette er en tjeneste som også kan utføres over telefon. Mange foretrekker et personlig møte, da det er en svært personlig kontakt med en avdød slektning eller bekjent. Vi kan ikke garantere at akkurat den slektningen du ønsker kontakt med, ønsker å bli kontaktet. Du vil allikevel få en personlig veiledning basert på de energiene som var mellom dere. Du vil få svar på noen av dine spørsmål.

Denne tjenesten tar mellom 30-60 minutter, og koster 650,-.

Etter tjenesten er kjøpt, vil du bli kontaktet på e-mail av oss i løpet av neste arbeidsdag, for å sette opp en tid som passer deg. Legg igjen telefonnummeret ditt med bestillingen dersom du foretrekker å motta en SMS.