Å følge drømmen sin: er du på rett spor?

posted in: Awareness | 0

Å følge sin drøm – I hverdagen er det lett å miste drømmen sin av syne mellom alle daglige oppgaver som skal utføres. Når vi først har tid, er vi ofte for trøtte og synker ned på sofaen. Man starter med å kjenne etter hvordan man egentlig har det. Finn ut hva det er du mangler. Hva er drømmen din?

shutterstock_173564057

Er du på avveie?

Legg også merke til de tingene i hverdagen som forteller deg at du ikke er på rett vei. Slik som når du går av bussen flere ganger på feil steder, og generelt har problemer med at komme deg dit du skal. Enten flyet er forsinket, og du ikke rekker mellomlandingen, det siste toget har gått osv. Da er du opplagt ikke på veien mot din drøm, men på avveie.

Når du går mot drømmen, går ting lett. Ting legger seg til rette. Det betyr ikke at du ikke møter utfordringer, for det gjør du, men ting ordner seg. Slutt å gå omveier! Definer din drøm, og gå etter den. I perioder går det kanskje sakte, men av og til vil du gjøre store hopp. Universet gir deg alltid det du ber om – men hvis du ikke fokuserer på drømmen din, så gjør universet det ikke heller. Har du ikke en drøm, eller ser den ikke lenger, er det på tide å få justert ditt indre kompass.

Trenger du hjelp til å finne din retning? Kontakt oss på sjelensverden@gmail.com 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *