Vi er blitt opplært til å tenke at tiden er som en rett linje. Det er den ikke – og en sjaman er en person som kan bevege seg gjennom tid. Med andre ord: gå inn og ut av nuet. Dette ses best under sjelehenting, hvor det like godt kan være en 10.000 år gammel sjeledel som skal på plass, som en del man mistet i går. Dermed har tid og sted ingen betydning – noe som gjør at fjernhealing er mulig.

Under bøker vi anbefaler finner du henvisning til litteratur som forklarer dette nærmere ved interesse. Vi svarer også gjerne på spørsmål på mail.

Ønsker du å bestille fjernhealing?

Fjernhealing er en type healing hvor healer ikke trenger å være i fysisk nærhet med den som blir healet. Ved bestilling av denne tjenesten, vil du få en behandling, healing, eller eventuelt fjerning av en forbannelse, basert på det vi finner i vår innledende samtale. Etter vår første samtale, vil vår healer altså jobbe med deg på avstand, og ringer deg deretter for å videreformidle informasjonen mottatt og avklare eventuelle spørsmål. Du vil også få mer informasjon om hva som har blitt gjort.

Bestill en time til fjernhealing dersom du er fortrolig med healing, sjelehenting eller jobben med forbannelser. Dersom du ønsker å være personlig tilstede under denne behandlingen, tilbyr vi også flere tjenester, inkludert healing.

Fjernhealing tar ca. 1 time, og koster 650,- per time.

Etter tjenesten er kjøpt, vil du bli kontaktet på e-mail av oss i løpet av neste arbeidsdag, for å sette opp en tid som passer deg. Legg igjen telefonnummeret ditt med bestillingen dersom du foretrekker å motta en SMS.