Jeg ble kontaktet av en forretningsmann som helt bestemt mente at hans bedrift var utsatt for forbannelser. Ved nærmere ettersyn var det flere forbannelser der. Vi fjernet dem, og bedriften kom over sin økonomiske knekk.

Hva er en forbannelse?

Enkelt beskrevet er en forbannelse en kraftig tanke sendt mot, eller sagt om, en bedrift eller en person. Slike tunge energier skaper en blokkering, og hindrer fri flyt av energi, som igjen kan ødelegge for bedriften eller personen. Forbannelser kan opptre i en slekt som et uheldig handlingsmønster arvet i generasjoner. Ofte varer forbannelser i syv generasjoner.

Heldigvis er det slik at forbannelser kan fjernes eller brytes. Om du trenger hjelp til dette, kan du ta bestille under.

Fjerning av forbannelser kan foregå over telefonsamtale, eller ved personlig oppmøte. Et personlig oppmøte kan være å foretrekke da denne tjenesten innebærer en renselse av lyslegemet, som vil oppleves som strerkere ved personlig møte. Uansett vil du få fjernet forbannelser som ofte hindrer deg i å gjøre ting du har lyst til. Etter forbannelsen er fjernet, vil du motta personlig veiledning før timen avsluttes.

Fjerningen vil ta ca. 1 time, og koster 650,-. Tar det lenger tid, vil timeprisen være 650,-.

Etter tjenesten er kjøpt, vil du bli kontaktet på e-mail av oss i løpet av neste arbeidsdag, for å sette opp en tid som passer deg. Legg igjen telefonnummeret ditt med bestillingen dersom du foretrekker å motta en SMS.