Kanalisering handler om å koble seg til universets energi, og la universets stemme tale gjennom en. Kanalisering er en meget målrettet og presis videreformidling av informasjon, der du kan stille spørsmål, og svarene vil komme gjennom den som kanaliserer fra hjelpere/guider i universet. Det hender at vi tar i bruk kanalisering for våre klienter som en del av arbeidet med å bygge bro til fremtiden. En slik kanalisering er en sterk opplevelse for den som mottar den.

Har du et emne du ønsker belyst gjennom kanalisering?

Ved kjøp av denne tjenesten vil du få en telefonsamtale hvor du forklarer hvilke emner du ønsker belyst. Dette kan være emner som handler om fremtiden, helse, et valg du sliter med å ta, eller andre viktige spørsmål du har, og vil ha besvart. Deretter kontaktes universets hjelpere, som vil besvare dine spørsmål. Du vil kunne følge kanaliseringen på telefon eller en annen plattform, som Skype, dersom det er foretrukket.

Kanaliseringen tar fra 30-45 minutter, og koster 650,-.
Ønsker du en forlenget kanalisering, som strekker seg over en time, vil prisen være 650,- per time.

Etter tjenesten er kjøpt, vil du bli kontaktet på e-mail av oss i løpet av neste arbeidsdag, for å sette opp en tid som passer deg. Legg igjen telefonnummeret ditt med bestillingen dersom du foretrekker å motta en SMS.