Ettersom sjelen består av elektromagnetisme og lysbølger, kan vi avgi eller motta sjelefragmenter. Hvis vi i møte med andre, eller i vanskelige livssituasjoner, avgir et sjelefragment, så er det en del av vår personlighet som forsvinner. Denne delen kommer ikke så lett tilbake til oss. Vi har altså behandlet en del av vår sjel så dårlig at den ikke vil være hos oss, slik at den flytter hjemmefra.

Om du ønsker hjelp til å hente tilbake de delene av sjelen din som har forlatt deg?

Sjelehentingen foregår i våre lokaler på Plattformvegen 6, på Tananger i Stavangerområdet. Har du prøvd det før, eller ikke har mulighet til å være fysisk tilstede, tilbyr vi også fjernhealing. Sjelehenting er en sterk form for healing, og personlig oppmøte er derfor å foretrekke.

Ved å bestille sjelehenting hos oss, vil du få en helt unik healing på sjelenivå, som gjør at kroppen slapper av. De aller fleste vil føle en enorm lettelse, og en form for velvære etter sjelehentingen er fullført. Du vil også få personlig veiledning før behandlingen avsluttes.

En behandling tar ca. 1-1,5 timer, og koster 650,- per time. Startprisen er 650,-.

Etter tjenesten er kjøpt, vil du bli kontaktet på e-mail av oss i løpet av neste arbeidsdag, for å sette opp en tid som passer deg. Legg igjen telefonnummeret ditt med bestillingen dersom du foretrekker å motta en SMS.