Et spøkelse/gjenferd er en sjel som ikke har forstått at den er død. Altså at kroppen ikke lever mer. Denne sjelen er fanget mellom de ulike verdenene. Hvis du ser eller hører et spøkelse, bør du prøve å finne budskapet som er der for deg. Samtidig bør du være klar over at sjelen egentlig ber om hjelp til å finne veien hjem. Dette gjelder også vanlige «husspøkelser ” som man føler at passer på en.

For de fleste kan det være en skremmende opplevelse å møte et gjenferd, og føle kulden som ofte følger med dem. Gjenferd kan være redde, og derfor virke truende eller ubehagelige for andre. Som sjaman har man muligheten til å hjelpe disse sjelene med overgangen fra en verden til en annen.

Har du hatt kontakt med et gjenferd som trenger hjelp med å finne veien hjem?

Dersom du bor i Stavanger-, Sola-, eller Sandnes-området, kan vi komme hjem til deg og rense huset ditt. Denne tjenesten krever likevel ikke fysisk tilstedeværelse, og dersom du bor utenfor et av disse områdene, eller ønsker av vi ikke kommer hjem til deg, vil ikke det være et problem.

Ved kjøp av denne tjenesten vil du få en forklaring på hva som finnes i huset ditt. Vi vil utforske hvorfor energien/gjenferdet er der, og hva den trenger for å forlate huset. Det kan kreve flere rensninger hvis det er mange energier, eller dersom energien er svært persistent.

Selve rensningen tar alt fra 10 minutter til to timer, avhenging av hvor mange energier vi finner.
Prisen for denne tjenesten er 750,- per time.

Etter tjenesten er kjøpt, vil du bli kontaktet på e-mail av oss i løpet av neste arbeidsdag, for å sette opp en tid som passer deg. Legg igjen telefonnummeret ditt med bestillingen dersom du foretrekker å motta en SMS.